Carwrapping

Carwrapping

U heeft ze vast wel eens zien rijden: auto’s met een waanzinnige foto of voorzien van een bijzondere print. Of bedrijfsbusjes die gedeeltelijk in een andere kleur gespoten lijken te zijn. Hoe het komt dat het er zo mooi uit ziet? Carwrapping!

M-design is specialist in carwrapping, een techniek waarmee een auto, bus of motor wordt ingepakt met folie. De folie ligt als een tweede huid over de lak. Behalve dat het er prachtig uitziet, heeft carwrapping een aantal grote plussen. Zo biedt de folie een goede bescherming van de lak (na verwijdering ziet uw voertuig er aan de buitenkant weer als nieuw uit), is het goedkoper dan de wagen te spuiten en biedt het een enorme keuze in kleuren, prints en uitvoeringen.

M-design maakt bijzondere ontwerpen en pakt uw voertuig of winkelpui vervolgens professioneel in. De folie is in verschillende kwaliteiten te leveren. Voor het mooiste en duurzaamste resultaat gebruikt M-design het liefst de beste kwaliteit folies. Meer weten? Wij vertellen u er graag over.