Logo’s en huisstijlen

Logo’s en huisstijlen

M-design is specialist in het maken van logo’s. Een logo is natuurlijk veel meer dan alleen een mooi plaatje. Uw logo representeert uw bedrijf of organisatie en laat zien waar u voor staat en wat u wilt uitstralen. Een goed logo sluit aan bij de verwachtingen die uw klant van uw bedrijf heeft.

Bij het ontwerpen van uw logo en huisstijl gaat M-design op zoek naar het verhaal achter u en uw organisatie. Wij voelen de sfeer, ontdekken wat u nodig hebt, zoeken een modern letterfont dat daarbij past en vertalen dit alles naar een verrassend ontwerp. Is het logo af, dan ontwerpen wij ook uw huisstijl. Dat maakt de uitstraling van uw bedrijf compleet. Hoe dat er dan uitziet? Neem snel een kijkje in ons portfolio en ontdek wat wij voor anderen betekend hebben!

Helemaal blij met uw nieuwe logo en huisstijl? Dan wilt u die natuurlijk zo snel mogelijk gebruiken! M-design zorgt ervoor dat uw nieuwe visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en eventueel ander drukwerk snel en in een mooie kwaliteit worden gedrukt en bij u worden afgeleverd.