M-design maakt het mooi!

M-design maakt het mooi!

Gewoon mooie dingen maken. Dat is wat
M-design doet. Vanuit de reclamestudio in het schilderachtige Maasland verfraait en levert
M-design jouw logo, briefpapier, visitekaartje, folder, flyer en huisstijl. Maar ook het grotere werk, zoals de belettering van je bedrijfsauto of het aanbrengen van een logo op de gevel van je bedrijfspand, is M-design eigen.

Judy en Jan
M-design is in 1992 opgericht door Judy van der Kemp en Jan Meerman. Judy is grafisch vormgever en het creatieve brein achter de vele logo’s en huisstijlen die M-design maakt. Zij gaat op zoek naar het unieke verhaal achter jouw bedrijf. Dat verhaal vertaalt zij naar een sterk, origineel, modern en verrassend beeldmerk. Daarnaast is zij een creatieve duizendpoot als het gaat om het regelen van allerhande zaken rondom de reclame-uitingen van jouw bedrijf.

Jan heeft als grafisch vormgever zijn creatieve sporen verdiend bij vooraanstaande reclamebureaus in Rotterdam, Dordrecht en Amsterdam. Creativiteit is nodig om een auto of pand de uitstraling te geven die jouw bedrijf verder helpt. Hier geen oplossingen-van-de-plank, maar steeds een uniek ontwerp, een eenmalige aanpak. Bij het vervaardigen van een uithangbord of winkelpui komt een flinke portie ambachtelijk vakmanschap om de hoek kijken. M-design werkt daarvoor soms ook samen met andere vakmensen. Zo leveren wij steeds een resultaat

waar zowel wij als jij trots op kunnen zijn.

Mooi!
M-design kenmerkt zich door de combinatie van ambachtelijk vakmanschap en gedurfd creëren. Een creatief samenspel dat maakt dat wij aan het eind van elke klus durven concluderen:
M-design maakt het mooi!